top of page
blackened Papir
MK-Knives - Logo

MENU

FøLG GERNE MED @MKKNIVES

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Pinterest

MK-KNIVES

CVR 43344463

EMAIL:

INFO@MK-KNIVES.com

© 2022 by MK-KNIVES

OM MK-KNIVES

VELKOMMEN TIL MK-KNIVE, HVOR HÅNDVÆRK OG LIDENSKAB FORENES FOR AT SKABE EKSTRAORDINÆRE HÅNDLAVEDE KNIVE. SIDEN 2018 HAR JEG VÆRET DEDIKERET TIL KUNSTEN AT LAVE KNIVE OG HAR SPECIALISERET MIG I AT FREMSTILLE HELT SPECIELLE KØKKENKNIVE SAMT JAGT- OG FRILUFTSKNIVE.

SOM BARN BLEV JEG FASCINERET AF DE KOMPLEKSE DESIGNS OG FUNKTIONALITETER I FORSKELLIGE TYPER AF KNIVE. DENNE TIDLIGE FASCINATION TÆNDTE EN LIVSLANG LIDENSKAB, DER HAR DREVET MIG TIL AT FORFINE MINE FÆRDIGHEDER OG SKABE UNIKKE, HØJ KVALITETSKNIVE, DER BÅDE UDSTRÅLER DESIGN OG FUNKTION.

BELIGGENDE PÅ FYN, BLIVER HVER ENKELT KNIV OMHYGGELIGT FREMSTILLET I MIT LILLE VÆRKSTED. DEN ROLIGE SKØNHED I NATUREN, FUNGERER SOM EN KONSTANT KILDE TIL INSPIRATION, DER PÅVIRKER DE DESIGNS OG MATERIALER, JEG VÆLGER. FRA UDVÆLGELSEN AF DET FINESTE STÅL TIL FREMSTILLINGEN AF ERGONOMISKE HÅNDTAG, LÆGGER JEG VÆGT PÅ HVER ENKELT DETALJE FOR AT SIKRE, AT KNIVENE ER AF HØJEST MULIGE KVALITET.

MIN REJSE SOM KNIVMAGER ER BLEVET FORMET AF STRÆBEN EFTER FREMRAGENDE. JEG SØGER KONSTANT INSPIRATION FRA DE BEDSTE KNIVMAGERE RUNDT OM I VERDEN, LÆRER AF DERES TEKNIKKER OG UDFORDRER GRÆNSERNE FOR MIT EGET HÅNDVÆRK. HVER ENKELT KNIV, DER FORLADER MIT VÆRKSTED, ER EN REFLEKSION AF MIN FORPLIGTELSE TIL KVALITET OG DEDIKATION TIL AT SKABE VÆRKTØJER, DER FORBEDRER GLÆDEN VED MADLAVNING OG HØJNER DEN KULINARISKE OPLEVELSE.

UDFORSK MIN SAMLING AF SKRÆDDERSYEDE KNIVE HOS MK-KNIVES, HVOR HVER ENKELT KNIV ER EN UNIK SKABELSE DESIGNET TIL AT FORBEDRE DINE KULINARISKE EVNER, JAGTOPLVELSER OG FRILUFTSOPLEVELSER.

MED VENLIG HILSEN 

MARTIN, MK-KNIVES

bottom of page